Доставка и плащане

Потвърждаване на поръчка.

1. След като сте направили поръчката си , наш служител може ще се свърже с Вас на оставеният от Вас телефонен номер, за да потвърди поръчката Ви и ще Ви информира за периода на доставката. 

2. Моля, внимателно проверете дали сте попълнили коректно Вашият телефонен номер.

3. Моля, използвайте кирилица при въвеждане на Вашите данни (име, адрес и др.).

Доставка и срокове на доставка

1. Доставката се извършва от куриерска фирма „Еконт”. 

2. Заплащането на поръчката се извършва посредством услугата Наложен платеж при доставката на куриера или на гише в офис на куриерска фирма „Еконт”. 

3. Стойността на транспортните разходи НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на продукта.

4. Срока за доставка е до 4 работни дни ( изключение правят населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място). В случай, че по някаква причина времето за доставка ще се удължи (национални празници, неработни дни и др.), наш служител ще се свърже с Вас, за да уточни денят за доставка. Поръчки направени след 16 часа в събота се изпращат най- рано в понеделник. Поръчки направени в неделя се изпращат най-рано в понеделник.

Цена на доставка

Цените на доставката е 6.00. Общата сума на поръчката (артикули + доставка) можете видите, също така и след преминаването на трета стъпка преди крайното потвърждаване на поръчката.

Право на отказ на поръчката

Имате право да откажете стоката при получаването й при следните обстоятелства: - Стоката видимо не отговаря на заявения/те в поръчката артикул/и. - Цената, която трябва да заплатите е различна от дължимата сума по поръчката. - В случай, че трябва се да замени за нова или да се ремонтира стоката, то разходите по връщането й са за сметка на клиента. - Клиента има право да се откаже от стоката в 14 дневен срок от дата на получаването на пратката, но при условие, че не използвал артикула, опаковката му не е увредена и не е нарушен търговският й вид.