Вход с Facebook.

Бебешки музикален Хипопотам Babyono

Бебешки музикален Хипопотам Babyono

Стар продукт

Бебешки музикален Хипопотам Babyono

Развива сетивата - зрение и слух, детето се научава да разпознава звуци, да разпознава форми и силуети. 

Подходяща за деца над 0 месеца 

Тагове: животни , музикални