Информация относно упражняване правото на отказ от договора:

1. Право на отказ от договора от разстояние или извън търговския обект.

2 Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни.

3. Срокът за отказ е 14 дни считано от датата, на доставйа (на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте приели стоките)

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за Вашето име, настоящ адрес , телефонен номер, IBAN на банкова сметка (за връщане на суми), фактура или касов бон, и електронен адрес на електронен адрес office@beborani.bg. В този случай, ние ще Ви изпратим по електронна поща потвърждение на връщането и допълнителни информация за получаването на отказа.

4. Потребителят има право на:

  • възстановяване на сумата /ако стоката е закупена с дебитна/кредитна карта, сумата се връща по картата на клиента, от която е платено/
  • замяна на стоката
  • ремонт
  • отбив от цената

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на УАН БАЙТ ООД.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

5. Условия, на които продукта трябва да отговаря, за да се върне в горния срок:

  • Да не е ремонтиран;
  • Да няма следи от употреба (одрасквания, износване, удари и др.);
  • Опаковката да не е увредена;
  • Всички оригинални аксесоари да бъдат налични;

Няма право на връщане за бельо, хранителните, козметичните и санитарни продукти като добавки, пелени, мокри кърпички, продукти за интимна женска хигиена и други продукти, които, губят свойствата и ефективността си след разопаковане.

Ако продуктът отговаря на горните условия, моля попълнете  Стандартен формуляр за отказ.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.